Vinz FACILITYMANAGEMENT

Calamiteiten schoonmaak

Calamiteiten Schoonmaak – Vinz Facility Management

Vinz Facility Management is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar uw partner in het geval van een onverhoopte calamiteit. Wij staan graag voor u klaar voor het gezamenlijk opstellen van een adequaat plan van aanpak. Door onze korte lijnen kunnen wij snel in actie komen om zo de schade aan het vastgoed zoveel als mogelijk te beperken.

Vinz Facility Management kunt u helpen in de volgende situaties:

  • Brandoverlast.
  • Stormschade
  • Gladheidsbestrijding.
  • Graffiti.
  • Wateroverlast.

Bent u naar iets anders op zoek? Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij u alsnog van dienst te kunnen zijn.

Graffitireiniging & Wateroverlast

Ongewenste graffiti kan een negatieve indruk geven. Met onze geavanceerde reinigingsmethoden verwijderen we graffiti snel en effectief, waarbij we het oorspronkelijke oppervlak beschermen en herstellen. Daarnaast bieden we hulp bij wateroverlast, met diensten gericht op het verwijderen van overtollig water en het voorkomen van verdere schade.

Vinz Facility Management Schoonmaak binnen

Stormschade & Brandschade

De gevolgen van een storm kunnen ver reiken. Ons team biedt een snelle respons om de impact van storm- en brandschade te beperken, van roetreiniging tot herstel van structurele schade.

Gladheidsbestrijding

Tijdens winterse omstandigheden staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. Ons team zorgt voor effectieve gladheidsbestrijding, minimaliserend risico op ongelukken door sneeuw en ijs.