Vinz FACILITYMANAGEMENT

Certificeringen

Onze Certificeringen: Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Bij Vinz Facility Management staan kwaliteit en veiligheid voorop. Onze certificeringen bevestigen onze toewijding aan industriestandaarden en klanttevredenheid.

VCA Certificering

Vinz Facility Management is met trots VCA-gecertificeerd, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Deze certificering bevestigt onze inzet om risicovolle werkomstandigheden te minimaliseren en zorgt ervoor dat onze medewerkers veilige en gezonde werkomstandigheden hebben. Veiligheid is niet alleen een prioriteit, het is een kernwaarde voor ons.

VCA_logo

NEN Certificering

NEN-normen representeren betrouwbaarheid en kwaliteit. Bij Vinz Facility Management hebben we de NEN certificering behaald, wat aantoont dat we voldoen aan de erkende kwaliteitsstandaarden voor de vastgoedsector. Het is een erkenning van ons consistente streven naar uitmuntendheid in elke taak die we ondernemen.

SNA Certificering

Vinz Facility Management is SNA-gecertificeerd, wat inhoudt dat we voldoen aan de normen van het NEN 4400-1 en 4400-2 keurmerk. Dit waarborgt dat wij als onderneming betrouwbaar omgaan met onze arbeidsprocessen en financiƫle verplichtingen. Het biedt onze klanten en partners het vertrouwen dat ze samenwerken met een integere en betrouwbare partij.